Nieuw: Batterij desulfatoren

Verleng de levensduur van uw batterijen.

Sinds kort heeft Battery Supplies 2 uitstekende desulfatoren in het gamma opgenomen. Deze handige en compacte apparaatjes zorgen voor een drastische vermindering van de batterij degradatie, dit wil zeggen:

  • Geen spanningsverlies van de batterij.
  • Hogere efficiëntie en betrouwbaarheid van de batterij.
  • Groen: batterijen kunnen tot 3 keer langer gebruikt worden, waar ze anders weggegooid worden.

Werking:
Batterij desulfatoren maken gebruik van een gepatenteerde Dual Pulse-technologie die een gerichte methode gebruikt om in totaal 10.600 pulsen per seconde in de batterij te induceren. 5300 pulsen stroom per seconde worden uit de batterij gehaald waarna de nauwkeurig afgestelde pulsgolf wordt gecreëerd en terug in de batterij wordt gebracht met dezelfde snelheid van 5300 per seconde.

Deze superefficiënte dubbele actie richt zich op gekristalliseerd inactief materiaal, waardoor het opnieuw wordt geactiveerd in actieve dienst en de batterij als nieuwe toestand wordt achtergelaten. De hoogfrequente pulsen fungeren als een Pace-Maker voor de batterij en het elektrische systeem, waardoor de efficiëntie en betrouwbaarheid worden hersteld.

De batterij desulfatoren zijn zeer efficiënt en gebruikt slechts 10 milliampère stroom die het zelf uit de batterij zelf haalt en daarom geen externe voedingsingang vereist. Elke unit kan tot 1500Ah accucapaciteit conditioneren van 6V tot 48V en voor grotere banken kunnen meerdere units in serieconfiguratie worden geïnstalleerd.

Meer informatie en referenties
2019-03-06T08:57:57+01:00
Go to Top