Li-ion batterijen op maat2023-08-29T07:49:29+01:00

Onze AQ-LITH® Li-Ion batterijen zijn speciaal ontworpen voor uw unieke behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van lithium batterijen van hoge kwaliteit die zijn afgestemd op de eisen van een breed scala aan industrieën en toepassingen.

Ontwikkeld en geassembleerd in België!

Lithium-custom-made
Lithium-custom-made

Onze op maat gemaakte AQ-LITH® lithium batterijen zijn ontworpen met geavanceerde technologie en bieden superieure prestaties en betrouwbaarheid. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke eisen te begrijpen en een batterijoplossing te ontwikkelen die het beste aan hun behoeften voldoet. Ons team van ervaren ingenieurs en technici kan u helpen bij het ontwerpen en optimaliseren van de batterij voor uw toepassing, inclusief grootte, vorm en capaciteit.

Wij gebruiken alleen materialen en componenten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat onze batterijen veilig, efficiënt en duurzaam zijn. Onze op maat gemaakte lithium batterijen zijn ook milieuvriendelijk en hebben een lagere koolstofvoetafdruk dan veel andere batterijtechnologieën.

Wij kunnen een op maat gemaakte oplossing bieden die voldoet aan uw unieke eisen. Wij zetten ons in voor een uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning tijdens het hele proces, van ontwerp tot levering.

Stuur ons uw parameters zoals afmetingen, spanning, capaciteit en gewenste stroom en wij zoeken samen met u naar een oplossing. Wij kunnen AQ-LITH® batterijen ontwikkelen en assembleren van 25,6V tot 80V, met een capaciteit van 210Ah tot 840Ah.

3 Belangrijke voordelen

Lithium-custom-made

Snel & gelegenheidsladen

Een Li-ion batterij kan worden opgeladen wanneer u maar wilt, het duurt slechts 2 tot 3 uur voor een totale lading. Dit voorkomt de investering en het onderhoud van een 2° batterij en bespaart de tijd om de batterijen te wisselen.

Onderhoudsvrij

AQ-LITH® LiFePO4-batterijen zijn volledig onderhoudsvrij en kunnen tussentijds worden opgeladen. De lithiumcellen in de LFP-batterij worden beschermd, bewaakt en gebalanceerd door een Battery Management System (BMS). Het BMS is in feite het hart van het lithium batterijsysteem. Het BMS voorkomt allerlei misbruik van de gebruiker.

Lithium-custom-made

Kostenefficiëntie

De totale energieopslag in een GEL- en Pure Lead batterij is beperkt tot de lage levensduurverwachtingen (1200 cycli) en de voorgestelde nuttige capaciteit ( 60% DOD ) en bedraagt ongeveer 14 MWh. Voor Li-ion-batterijen is de totale energiecapaciteit veel hoger: 20 kWh x 4000 cycli x 80 % DOD = 64 MWh. Dit maakt een Li-ion tractiebatterij tot de goedkoopste onderhoudsvrije batterij.

Toepassingen

Access equipment

Li-Ion Custom-made Access Equipment

Agri

Li-Ion Custom-made Agri

Material handling

Li-Ion Custom-made Handling

GSE (Ground Support Equipment)

Li-Ion Custom-made GSE

Construction

Li-Ion Custom-made Construction

AGV

Li-Ion Custom-made AGV

Agri

Li-Ion Custom-made Agri

Marine

Li-Ion Custom-made Marine
Go to Top