Home/Nieuws/Reinigingsmachines

Reinigingsmachines

Industriële reinigingsmachines die werken op batterijen zijn niet meer weg te denken bij sectoren zoals gezondheidszorg, onderwijs, industrie,… Dankzij de draadloze technieken is het voor sneller en eenvoudiger geworden om schoon te maken met deze toestellen.

Voor industriële reinigingsmachines bieden we verschillende technologieën van batterij aan: tractie, Deep-Cycle, AGM, GEL, Lead Carbon, Li-Ion, Pure Lead,….

Van 6 tot 12V in alle mogelijke afmetingen. Welke batterij het beste is hangt af van heel wat factoren, zoals budget, laadsnelheid, is er geregeld onderhoud mogelijk of wenst men liever een onderhoudsvrije batterij?

Neem gerust contact met ons op en samen vinden we de passende batterij voor uw veegmachines, scrubbers en industriële stofzuigers,…

Lead CarbonLead Carbon batterijen: ideaal voor industriële reinigingsmachines

De negatieve platen van deze batterijen worden gemaakt uit lood en carbon en combineren zo de voordelen van gewone loodzuurbatterijen met die van een supercapacitor. Het toevoegen van carbon zorgt ervoor dat deze batterijen een hogere laadacceptatie hebben en bijgevolg minder lang moeten opladen dan gewone loodzuurbatterijen. Bovendien leveren ze meer stroom en zijn ze beter bestand tegen (extreem) lage temperaturen.  Door het toevoegen van Lood (pb) aan de negatieve plaat is er ook minder weerstand wat resulteert in een langere levensduur. Daar bovenop onderdrukt deze nieuwste technologie sulfatatie beter dan elke andere technologie.

Voordelen:

  • Onderhoudsvrij alternatief voor AGM & GEL
  • Betere levensduur: > 1300 cycli (70% DoD) & tot 1000 cycli met 80% DoD
  • Uitstekende prestaties bij (extreem) lage temperaturen
  • Prijsvriendelijk
  • Laadtijd: laadtijd is korter dan normale AGM
  • Lead Carbon batterijen kunnen perfect gebruikt worden zonder 100% te zijn geladen
Go to Top