Home/Nieuws/Hoogwerker

Hoogwerker

Voor een hoogwerker of schaarlift die elektrisch aangedreven is bieden we cyclische batterijen aan, zowel open loodzuur als gesloten (onderhoudsvrije) batterijen.

Een hoogwerker of schaarlift brengt u op de juiste werkplek in de hoogte door een platform omhoog te bengen. Er zijn toestellen die u op kleine hoogte kunnen brengen en toestellen die u op een groot hoogteverschil kunnen brengen. In elektrische schaarliften of hoogwerkers zitten batterijen in het onderstel, zo kan het toestel zijwaarts bewegen en het platform in de hoogte sturen.

Open loodzuur batterijen

Bij openloodzuur batterijen mag het geregeld onderhoud zeker niet vergeten worden, dit zal vooral bijvullen van de batterijen zijn.

Onderhoudsvrije batterijen

Dit type batterijen liggen iets hoger in prijs, maar u moet zicht ook geen zorgen maken over een regelmatig onderhoud.

U kunt bij ons terecht voor alle technologieën, capaciteiten en maten voor uw hoogwerker batterij. Of het nu voor Amerikaanse modellen is of voor Europese, we hebben alles op voorraad. Bij Battery Supplies kan u zeker zijn van de best kwaliteit en service.

Crown Deep Cycle batterijen

Crown deep-cycleSinds 1926 speelt Crown Battery in op de “power” -uitdagingen en individuele behoeften van marktleiders met de best beschikbare producten en diensten op het gebied van heavy-duty commerciële Deep Cycle-batterijen. Dankzij een bedrijfsbrede toewijding aan kwaliteitscontrole en voortdurende verbetering heeft Crown Battery de hoogste kwaliteits- en serviceclassificatie behaald in de branche.

Crown gebruikt een hoge densiteit oxide om zo een steviger samenhang van het actieve materiaal te creëren, wat resulteert in een langere levensduur ondanks diepe ontladingen! Dit maakt deze batterijen perfect voor een hoogwerker.

Go to Top