Heftruck

Battery Supplies is dé partner voor heftruck batterijen.

Eigen montage heftruck batterijen

Een heel team staat klaar om u een heftruck batterij op maat samen te stellen. Alle nodige element worden eerst gepicked en dan naar 1 van de 4 montage units gebracht. Daar wordt de batterij samengesteld door een ervaren medewerker die via een ergonomische hijskraan de cellen in de koffer plaatst. In de volgende stap worden de cellen met elkaar verbonden, het automatische watervulsysteem geïnstalleerd alsook de gepaste connector.

Opslag

Ons magazijn is steeds tot de nok gevuld met alle containers, 2v batterij cellen, vulsystemen en alle accessoires u maar kan bedenken bij tractiebatterijen.

Zo zijn we in de mogelijkheid om alles op maat en snel tot bij de klant te krijgen. U hoeft enkele de nodige gegevens door te geven (afmetingen, technologie, vulsysteem, voltage, capaciteit,…) en wij doen de rest!

Alle technologieën

Battery Supplies kan tractiebatterijen leveren in alle technologieën: Open Loodzuur, Pure Lead Carbon, Gel, Lithium, Low maintenance, CSM, Square,…

Quality Control

Battery Supplies heeft ook een speciale dienst Quality Control. Hier kunnen defecte of slecht presterende tractiebatterijen van een heftruck nagekeken en herstellen of vervangen worden. Ook tractiebatterijen waar een ‘ongeluk’ is mee gebeurd (bijvoorbeeld: veel electrolyt verloren of gesulfateerd) kunnen in de meeste gevallen opnieuw in werkbare staat worden gebracht.

Go to Top