Beurs: Intersolution

Oplossingen voor industriële opslag van hernieuwbare energie.

Battery Supplies neemt op 17 en 18 januari 2024 opnieuw deel aan de Intersolution beurs in Flanders Expo te Gent. Samen met onze partner Yuso kan u ons vinden op stand 8155.

Bezoek onze stand voor een persoonlijk gesprek, onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een duurzamere toekomst.

U kan zich registreren met code: SE10034648.

Alvast tot dan!

Technische ondersteuning op maat

Pylontech EnergyRack 77kwh
  • ESS Simulator: Bepaal de optimale grootte van uw batterij met onze innovatieve ESS simulator. Profiteer van snelle en nauwkeurige simulaties, gebaseerd op eenvoudige parameters. Ideaal voor zowel bestaande als nieuwe of gewijzigde installaties.
  • Technisch advies: Vertrouw op ons voor deskundig advies bij het ontwerpen van complexe technische systemen, met zonnepanelen, generatoren, en meer.
  • Opstart & nazicht: Onze technici staan klaar om u ter plaatse te ondersteunen bij de opstart en het nazicht van uw installaties.
  • Hulp op afstand: Ervaart u problemen of zijn er aanpassingen nodig? Onze experts bieden snelle en efficiënte ondersteuning op afstand.

Robuuste batterijoplossingen

Loodzuur & Li-ion: Kies uit een breed scala aan batterijoplossingen, van loodzuur voor UPS toepassingen tot Li-ion voor zelfconsumptie en netondersteuning. Capaciteiten variëren van 30 kWh tot 500 kWh, perfect voor bedrijven met een jaarlijks verbruik tot 1GWh.

Slim Energiemanagement

Bespaar niet alleen op zelfconsumptie, maar profiteer ook van de dynamische energiemarkt en de onbalansmarkt, dank zij ons AQ-SMART® EMS systeem gekoppeld aan het YUSO-inside platform.

Financiële ondersteuning

Ontdek de mogelijkheden voor subsidies via VLIF (landbouw) of de ecologiepremie van VLAIO

2024-01-08T13:05:01+01:00
Go to Top