Uitnodiging: LogiMAT

LogiMAT

Battery Supplies NV/SA is al meer dan 20 jaar een zeer actieve speler op de batterij markt. Onze slogan is altijd geweest “The Choice Is Yours” en LogiMAT is de perfecte plaats om onze bezoekers te tonen hoe deze aanpak de ruggengraat is geworden van onze commerciële strategie.

“The Choice Is Yours” voor al onze vorkheftruck en andere material handling oplossingen!

Battery Supplies biedt een volledig assortiment van 2V tractiecellen (PZS/PZB/PZV) en complete batterijen. Wij hebben de meeste cellen te allen tijde op voorraad in onze magazijnen in België, Frankrijk en Duitsland, evenals vele batterijcontainers. In 2022 hebben wij ons zeer gebruiksvriendelijk E-commerce platform gelanceerd waar u slechts enkele klikken verwijderd bent van het ontvangen van een prijs voor losse cellen, een complete heftruckbatterij en – indien gewenst – extra opties zoals een aquamatic watervulsysteem, stekker of geschikte lader.

CSM tractie traction
Pure Lead Carbon traction
AQ-LITH custom traction

Op LogiMAT zullen we ook de CSM-technologie voor zware heavy duty toepassingen in de kijker zetten. Het kopermateriaal dat in deze batterijen wordt gebruikt, is een van de beste energiegeleiders en dit zorgt voor betere prestaties bij zeer zware toepassingen of wanneer de apparatuur in zeer zware omstandigheden wordt gebruikt (bv. koelopslag).

Onze Pure Lead Carbon reeks is een zeer goede optie als de apparatuur veel tussentijds moet worden opgeladen en de machine vaak moet werken vanuit een gedeeltelijke ladingstoestand.

Wij bieden ook een volledig gamma gebruiksklare LiFePO4-batterijen en op maat gemaakte LiFePO4-batterijen aan. LiFePO4-technologie biedt zeer unieke voordelen ten opzichte van om het even welke loodbatterijtechnologie op het vlak van tussentijds opladen, snel opladen en levensduur van de batterij. Ons bedrijf is trots op zijn zeer toegewijde team van ingenieurs en ontwerpers die een volledig op maat gemaakte oplossing kunnen uitwerken voor uw behoefte!

“The Choice Is Yours” geldt bij Battery Supplies NV/SA ook voor onze blokbatterijen voor kleinere toepassingen:

Battery Supplies biedt ook een volledig assortiment blokbatterijen (6V en 12V) die worden gebruikt in schaarliften, industriële reinigingsmachines, handpallettrucks, voertuigen en vele andere apparatuur. Open loodzuur-batterijblokken zijn een kosteneffectieve oplossing en wij bieden een volledig gamma US Deep Cycle-batterijen, PZS-tubulaire monoblokken en semi-tractiebatterijen. Onze onderhoudsvrije oplossingen omvatten AGM en GEL Deep-Cycle batterijen, maar ook Lead Carbon batterijen. Lead Carbon batterijen garanderen een bijna dubbel zo lange levensduur als GEL-batterijen en zijn beter bestand tegen tussentijds laden: zij combineren de levensduur van open loodzuur-batterijen met het gemak van onderhoudsvrije batterijen: een zeer aanbevolen oplossing die zeker de moeite waard is om naar te informeren!

Ook LiFePO4 batterijen zijn beschikbaar in modulaire blokbatterijen die met elkaar kunnen worden verbonden en in het bijzonder ons waterdichte gamma 24V en 48V blokken zal een hoogtepunt zijn op onze stand (Hal 10 Stand B67).

De meeste artikelen zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar wat een snelle en flexibele verzending mogelijk maakt! Elke technologie heeft zijn specifieke voordelen en zijn interessant om te overwegen. Naast ons volledige gamma batterijoplossingen bieden we ook een compleet productportfolio aan batterijaccessoires (bv. laders, kabels, connectoren, stekkers, boosters, etc).

Ons team bij LogiMAT kijkt ernaar uit u te verwelkomen op onze stand (Hal 10 Stand B67), uw bedrijf beter te leren kennen en de vele oplossingen die wij u kunnen bieden te verkennen!

2022-05-12T08:29:11+01:00
Go to Top