Uitnodiging: Interclean

Interclean

Battery Supplies NV/SA biedt een volledig gamma aan batterijen voor industriële reinigingsmachines. Op Interclean (stand: 05.409) zullen wij ons gamma van Crown Battery US deep-cycle batterijen en open loodzuur tubulaire batterijen en cellen, evenals onze onderhoudsvrije GEL deep-cycle batterijen tentoonstellen.

Daarnaast zullen wij ons gamma van Lead Carbon deep-cycle batterijen onder de aandacht brengen. Deze onderhoudsvrije technologie is een zeer interessante oplossing voor reinigingsmachines omdat ze een dubbele levensduur bieden van GEL deep-cycle batterijen, een kortere oplaadtijd hebben en veel beter bestand zijn tegen tussentijds laden.

We zullen ook onze nieuwe reeks waterdichte LiFePO4 24V, 36V en 48V batterijen voorstellen die alle voordelen van LiFePO4 technologie voor de hoge standaarden van de reinigingsmachines bieden. En we zullen enkele van onze nieuwe batterijaccessoires voorstellen, waaronder onze hoogwaardige en betaalbare waterdichte HF laders.

Ons team kijkt ernaar uit u te ontmoeten en te horen welke van onze vele oplossingen het meest interessant is voor uw bedrijf!

Bezoek ons op Interclean stand: 05.409, u kunt zich gratis registreren via onderstaande link.

2022-03-30T08:22:34+01:00
Go to Top