Geannuleerd: Beurs LogiMAT

Helaas hebben we vernomen dat de LogiMAT beurs niet doorgaat. Door de verspreiding van het Coronavirus zien de plaatselijke autoriteiten geen andere oplossing dan grootschalige evenementen te annuleren. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die we graag hadden gedemonstreerd aan onze (toekomstige) klanten.

Battery Supplies zal aanwezig zijn op de LogiMAT beurs (hal 10, stand B66) in Stuttgart, Duitsland die loopt van 10 – 12 maart.

LogiMAT is dé internationale vakbeurs voor intralogistieke oplossingen en procesmanagement, de grootste intralogistieke beurs van Europa!

Vraag uw gratis ticket aan via ons contactformulier.

Lithium

Tijdens deze beurs willen we ons volledig gamma aan lithium batterijen onder de aandacht brengen:

1. Op maat gemaakte packs voor kleine en grote toepassingen
2. Gebruiksvriendelijke drop-in replacement AQ-LITH® LiFePO4 batterijen, verkrijgbaar in 12V, 24V en 48V, tot 300Ah
3. AQ-LITH® Modulaire blokken: serie- en parallelle aansluiting
Ons unieke AQ-LITH® M+ serie modulaire LiFePO4 systeem dat de flexibiliteit van een op maat gemaakte oplossing combineert met de eenvoud van een blokbatterijsysteem. Veel voertuigfabrikanten hebben voor deze optie gekozen! Lithium-ion li-ion

4. AQ-LITH® Custom build met eigen Battery management systeem (BMS)

AQ-LITH custom traction

Heeft u een speciale batterij nodig voor een specifieke toepassing? Geen probleem! Geef ons de gewenste spanning (12, 24, 48, 80, … volt), de benodigde capaciteit en de afmetingen en Battery Supplies maakt een unieke batterij. Hiervoor gebruiken we 3V cellen en onze eigen ontwikkelde BMS.
Wij leveren een reeks van volgende generatie, beproefde Battery Management Systemen die zullen werken voor alle high-power lithium accu’s die algemeen gebruikt worden in een reeks van Electric Vehicle (en andere) toepassingen.
Ze zijn in hoge mate configureerbaar in zowel hardware als software, waardoor een reeks van batterijsystemen van enkele cellen tot honderden cellen mogelijk is. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om de systemen eenvoudig uit te breiden met uw behoeften en opnieuw te configureren als dat nodig is.

Voordelen:
• Snel en tussentijdsladen
• Onderhoudsvrij
• Kosten efficiëntie
• Geen emissie

Batterijen voor industriële toepassingen

Op onze stand laten we u ook graag kennismaken met ons volledige gamma batterijen voor alle industriële toepassingen:

  • Ons volledig gamma PZS, PZB en PZV cellen voor vorkheftrucks: wij bieden zowel losse cellen als complete batterijen kant-en-klaar aan en zijn verkrijgbaar in onze magazijnen in België en Frankrijk!
  • Ons kwalitatief hoogstaand Crown batterijgamma: het op één na grootste merk in US Deep-cycle batterijen voor schaarliften, hoogwerkers, reinigingsmachines en golfwagens.
  • Alle blokbatterijtechnologieën, waaronder GEL-, AGM-, PZS-blokken, semi-tractie– en vrachtwagenbatterijen voor al uw industriële voertuigen

Lead Carbon batterijen

Bij LogiMAT introduceren we ook een perfect alternatief voor GEL– en AGM batterijen: met onze Lead Carbon batterijen kunt u rekenen op een levensduur die bijna het dubbele is van die van een gel batterij en meer dan drie keer die van een AGM batterij.
Lead Carbon Plomb Carbone Blei-Kohlenstoff-Batterien
Voordelen:
• Onderhoudsvrij alternatief voor AGM & GEL
• Betere levensduur: > 1300 cycli (70% DoD) & tot 1000 cycli met 80% DoD
• Uitstekende prestaties bij (extreem) lage temperaturen
• Prijsvriendelijk
• Laadtijd: laadtijd is korter dan normale AGM
• Lead Carbon batterijen kunnen perfect worden gebruikt met goede prestaties zonder 100% te worden opgeladen

Crown Deep-Cycle batterijen: Verbeterde technologie

Crown Deep Cycle

De afgelopen drie jaar heeft Crown Battery uitgebreid samengewerkt met klanten over de hele wereld om te voldoen aan de oplaadverwachtingen van vandaag en te anticiperen op de behoeften van morgen. Crown Battery heeft miljoenen dollars geïnvesteerd in R&D-activiteiten om de huidige ladertechnologieën, het gebruik van batterijcomponenten en de ontwikkeling van nieuwe materialen te bestuderen. Dit heeft geleid tot stroomoplossingen om onze batterijen dynamischer te maken in minder dan optimale (LTO) laadsituaties.

Dankzij materiële veranderingen die werden doorgevoerd:
• Nieuwe natuurlijke polymeer accuscheiders
• Vitality® actief materiaal met koolstofexpanders
• Herbalancering van de verhoudingen van het actieve materiaal van de plaat

Hebben geresulteerd in deze verbeteringen:
• Verbeterde acceptatie van het opladen
• Verbeterde ontladingsprestaties
• Verbeterde levensverwachting

Waterdichte laders (IP67)

WP chargers chargeurs laders Waterproof waterdicht model 1Op de LogiMAT beurs introduceren we ook onze nieuwe AQ-TRON® IP67 Waterproof laders.
Elke AQ-TRON® waterdichte lader (made in Europe) is verkrijgbaar met AGM (Lead Carbon, AGM) of WET (Semi-tractie, monoblocs en deep-cycles) profiel. Andere profielen zijn op aanvraag mogelijk.
Elke doos van deze AQ-TRON® waterdichte laders werd speciaal ontwikkeld op basis van de controlekaart die hij zal bevatten om een optimale warmteafvoer mogelijk te maken, ook in extreem warme en vochtige omgevingen. Er werden strenge tests toegepast om een lange levensduur te garanderen.

2020-03-05T09:14:26+01:00
Go to Top