Batterij voor Jungheinrich EMC 110/B10 elektrische stapelaar

Op zoek naar een batterij voor uw EMC 110/B10 elektrische stapelaar?

DYN/DGY12-69EV uw Jungheinrich EMC 110/B10

Onze referentie DYN/DGY12-69EV is de perfecte batterij voor uw Jungheinrich EMC 110/B10 elektrische stapelaar. Wij bieden deze batterij aan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en hebben dit model uit voorraad leverbaar! Er is geen minimale bestelhoeveelheid.

Contacteer uw contactpersoon bij Battery Supplies of contacteer ons via het contactformulier voor meer info en uw persoonlijke prijs.

Technische gegevens van DGY2-69EV >>

Wereldwijd leverancier van tractiebatterijen en -cellen voor vorkheftrucks !

Battery Supplies NV/SA levert jaarlijks meer dan 150.000 tractiecellen aan onze klanten! Onze voordelen?

* Wij verkopen zowel losse 2V cellen als complete tractiebatterijen. Ons assortiment omvat PZS, PZB en PZV (gel) cellen. Wij bieden ook complete batterijen aan. Indien u een aanvraag heeft, kunt u ons adviseren over het merk en model van de heftruck, de benodigde spanning en capaciteit (Ah) en indien mogelijk de afmetingen van de bak.

* We hebben een zeer grote voorraad beschikbaar van zowel 2V cellen als bakken waardoor een snelle levering mogelijk is. Er is ook geen minimale bestelhoeveelheid.

* Klanten die rechtstreeks bij de fabrikanten van de cellen kopen, wenden zich vaak tot ons als tweede leverancier voor onze grote flexibiliteit, onze grote voorraden en onze interessante prijzen !

* Volledige commerciële en technische ondersteuning

* Wij bieden ook oplossingen voor specifieke behoeften: Onderhoudsarme batterijen, CSM (koper stretch metal) batterijen, Pure Lead batterijen en LiFePO4 batterijen. Dit overzicht legt in het kort de voordelen van elke technologie uit!

* Extra functies (aquamatisch watervulsysteem, zuurcirculatiesysteem, …) en laders zijn ook beschikbaar.

Heeft u ooit overwogen om uw heftrucks uit te rusten met LiFePO4-batterijen ?

Zoekt u een oplossing die de langste levensduur van de batterij biedt, die het mogelijk maakt om zonder problemen tussentijds op te laden en die de batterijen in een zeer korte tijd laat opladen?

De LiFePO4-technologie biedt al deze voordelen… en meer! Met ons AQLITH product Battery Supplies NV/SA biedt u een modulaire LiFePO4-oplossing op basis van ons gepatenteerde BMS-systeem. Lees meer over de voordelen van LiFePO4 technologie voor vorkheftrucks en material handling apparatuur en leer waarom onze AQLITH oplossingen de oplossing zijn voor uw vorkheftruck!

2020-09-02T12:50:50+01:00
Go to Top