AQ-TRON®2023-10-23T15:03:09+01:00
AQ-TRON®

Met ons AQ-TRON® merk bieden wij u een groot scala aan laders:

EV Laadpaal AQ-TRON®

EV laadstation om uw auto bij u thuis/bedrijf op te laden

Ook bij u thuis kan een EV laadstation eenvoudig geïnstalleerd worden. Zo hoeft u enkel de kabel maar in te steken en u kan starten met laden tegen een hogere snelheid dan bij een Portable charger. Een EV laadpaal staat garant voor het sneller laden van uw elektrische auto. Zo heeft u de keuze tussen verschillende vermogens van laadstations 7, 11 & 22KW en heeft u de keuze tussen verschillende laadstekkers type 1 & 2.

De EV laadstations zijn uitgerust met een socket. Dit stelt u instaat om verschillende types van elektrische voertuigen te laden met 1 autolaadpaal. Hiervoor heeft u een compatibele laadkabel nodig.

AQ-TRON® Standaard (12 uur) en industriële laders – WA

Monofasige en driefasige batterijladers. De laders zijn uitgerust met een WA-laadsysteem dat de stroom verlaagt en de spanning verhoogt. De batterijladers worden geproduceerd in een reeks modellen voor gebruik met batterijen met een nominale spanning variërend van 12V tot 96V. Om het laadproces automatisch te laten verlopen, zijn de laders uitgerust met een elektronische kaart die de hele cyclus bewaakt en controleert via leds die oplichten tijdens de verschillende fasen van de cyclus of in geval van een storing.

AQ-TRON® conventionele laders, chargers, chargeurs
Go to Top