Wordt contactpunt voor Battery Fix® E-bike batterijen !

Battery Fix® heeft al jarenlang ervaring met vervangen en herstellen van E-bike batterijen

Reeds jaren lang heeft Battery Fix® ervaring met batterijen voor elektrische fietsen. We hebben hiervoor meerdere mogelijkheden. In sommige gevallen kunnen we de gebruiker een originele batterij aan gunstige prijs voorstellen. In andere gevallen hebben we een compatibele batterij. Deze heeft het voordeel een stuk goedkoper te zijn dan het origineel en dit zonder kwaliteitsverlies. Tenslotte kunnen we in de meeste gevallen ook de batterij herstellen. Dan recupereren we de originele behuizing en meestal ook de BMS. We plaatsen nieuwe cellen zodat de klant terug een volwaardige batterij krijgt, en dit voor een heel scherpe prijs. Hiermee bespaar je tot 50% in vergelijking met een nieuwe batterij. In heel wat gevallen kunnen we ook de capaciteit verhogen zodat de klant veel verder kan rijden zonder bijladen. Soms is de originele batterij niet meer in de handel verkrijgbaar en is de herstelling de enige mogelijkheid om de fiets terug te kunnen inzetten. Wil je meer weten over deze service, bezoek dan zeker onze website:

www.fietsbatterij.be

We zijn op zoek naar nieuwe contactpunten

Momenteel zijn we op zoek naar extra contactpunten per regio, bij voorkeur winkels of fietshandelaars die iets met batterijen of elektrische fietsen te maken hebben. Als onze klanten de website www.fietsbatterij.be bezoeken, zullen ze alle mogelijkheden voor vervanging of herstelling kunnen terugvinden. Ze worden daarna doorverwezen naar een contactpunt in de buurt. Op de website vinden ze een lijst met de adressen van alle erkende contactpunten van Battery Fix®, dus misschien ook die van u? Opgelet, momenteel werken we volop aan een nieuwe website, hiermee zal je veel makkelijker de juiste batterij en de prijzen kunnen terugvinden.

Hoe werkt het precies

Meestal zal de klant eerst de website bezoeken en jouw adres terugvinden. De klant komt met de versleten of kapotte batterij bij u. Na het verlenen van wat advies ( nieuwe of herstelling, zelfde capaciteit of verhogen van de capaciteit … ) kan je via de website makkelijk een prijs voor de klant bepalen. U ontvangt de kapotte batterij, stopt hem in onze doos en verwittigt ons via mail. Wij zorgen ervoor dat de doos met batterij snel en gratis wordt afgehaald. Na een paar weken sturen we je de herstelde batterij terug. U verwittigt en rekent af met de klant volgens de prijs van de website. Wij sturen achteraf een factuur gebaseerd op een gereduceerde prijs. In zo goed als alle gevallen (*) krijgt u van ons een korting van 20.9% op de websiteprijs. Gemiddeld kost een herstelling ongeveer 400 EUR zodat jouw winst ong. 83.6EUR per batterij bedraagt.

Ook voor nieuwe en compatibele batterijen kunnen we dezelfde korting hanteren.

Nog andere voordelen?

  • Als erkend contactpunt van Battery Fix® wordt je niet alleen vermeld op websites maar zullen we je adres ook doorgeven als klanten ons via mail, telefoon of beurzen meer informatie vragen
  • Je ontvangt een affiche zodat je je kenbaar kunt maken als contactpunt van Battery Fix®
  • Tevens ontvang je ook flyers over de werking van het Battery Fix® concept
  • Je ontvangt van ons voldoende dozen en materiaal om de batterij terug te sturen
  • Je ontvangt van ons een recuperatie-ton voor veilige opslag van je oude onherstelbare Li-Ion batterijen. Als deze ton vol is, geef je ons een seintje en wij zorgen gratis voor een vlotte afhaling.

Ja, ik heb wel interesse!

Wens je meer informatie over onze werking en service, dan kan er steeds iemand langskomen voor verdere uitleg. Makkelijkst is om te mailen naar batteryfix@batterysupplies.be of telefoon 056/617977. Ben je overtuigd, laat het ons meteen weten, zo kunnen we je opnemen als erkend contactpunt !

(*) Alleen voor de herstelling van Trek batterijen 40V7.8Ah en 10.4Ah is de korting 13.2%, dat komt overeen met commissie van iets meer dan 40 EUR

Contacteer ons!
2020-09-17T12:11:50+01:00
Go to Top