Uitnodiging: Solar Solutions International

Solar Solutions International

Battery Supplies neemt op 12, 13 & 14 april 2022 deel aan de Solar Solutions International beurs in Expo Haarlemmermeer. U kan ons vinden op stand K23.

Battery Supplies onderzoekt al jaren de opties van lithium in vervolgmarkten. Dit heeft geleid tot een nieuw aanbod aan thuisbatterijen en industriële batterijen. We nodigen u graag uit op onze stand (K23),  via onderstaande link kan u zich gratis registreren!

Voor particulieren: AQ-LITH® EnergyBox Thuisbatterijen

EnergyBox thuisbatterij Batteries domestiques home batteries Heimspeicher-Lösungen

Battery Supplies richt zich met de AQ-LITH® EnergyBox tot de particuliere markt. Deze lithium-ionbatterijen hebben een capaciteit van 3 tot 7 kWh en kunnen ook parallel worden geschakeld tot 14kWh.

Battery Supplies ontwikkelde handige installatiekits met alle nodige materiaal voor zowel monofasige als driefasige netten.

Bovendien komen deze thuisbatterijen ook in aanmerking voor subsidies (in Vlaanderen, België).

Voor KMO’s: AQ-LITH® EnergyRack

AQ-LITH EnergyRack

Voor projecten op grotere schaal hebben we ook een antwoord. De robuuste industriële batterij voor opslag van hernieuwbare energie.

Deze batterij verhoogt niet alleen sterk de zelfconsumptie, maar verlaagt ook de stroompieken (capaciteitstarief). Met een geschikte EMS kan deze ook energie laden op prijsgunstige momenten of zelfs anticiperen op opportuniteiten op de onbalansmarkt.

AQ-TRON® Hybrid Inverter

AQ-TRON Hybrid inverter

NIEUW: de introductie van onze AQ-Tron® Hybrid Inverter. Een “plug & play” 3kVA of 5 kVA monofase omvormer waar batterijen en panelen rechtstreeks op één toestel worden aangesloten, uiteraard voorzien van een app waarmee de gegevens kunnen opgevolgd worden.

De omvormer beschikt over 2 strings en kan 6600Wpiek leveren. Dankzij zijn brede spanningsbereik, is de omvormer uitermate geschikt voor alle mogelijke installaties.

2022-03-10T13:41:32+01:00
Go to Top