Uitnodiging: EES Europe

EES Europe Battery Supplies

Van 11 tot 13 mei vindt in Messe München The Smarter E – EES Europe plaats – Europa’s grootste, meest internationale en meest bezochte beurs voor batterijen en energieopslagsystemen. Meer dan 1450 exposanten zullen u bijstaan en adviseren. De beurs richt zich op de gebieden van fotovoltaïsche energie, fotovoltaïsche productietechnologieën, energieopslag en thermische zonne-energietechnologieën. Wij nodigen u uit om onze stand te bezoeken tijdens EES Europe op stand B2.270 om onze batterijen te ontdekken! Vraag naar uw code om gratis te registreren (zolang de voorraad strekt).

Voor particulieren: AQ-LITH® EnergyBox Thuisbatterijen

EnergyBox thuisbatterij Batteries domestiques home batteries Heimspeicher-Lösungen

Battery Supplies richt zich met de AQ-LITH® EnergyBox tot de particuliere markt. Deze lithium-ionbatterijen hebben een capaciteit van 3 tot 7 kWh en kunnen ook parallel worden geschakeld tot 14kWh.

Battery Supplies ontwikkelde handige installatiekits met alle nodige materiaal voor zowel monofasige als driefasige netten.

Bovendien komen deze thuisbatterijen ook in aanmerking voor subsidies (in Vlaanderen, België).

Voor KMO’s: AQ-LITH® EnergyRack

AQ-LITH Energyrack

Voor projecten op grotere schaal hebben we ook een antwoord. De robuuste industriële batterij voor opslag van hernieuwbare energie. Deze batterij verhoogt niet alleen sterk de zelfconsumptie, maar verlaagt ook de stroompieken (capaciteitstarief). Met een geschikte EMS kan deze ook energie laden op prijsgunstige momenten of zelfs anticiperen op opportuniteiten op de onbalansmarkt.

AQ-TRON® Hybrid Inverter

AQ-TRON Hybrid inverter

NIEUW: de introductie van onze AQ-Tron® Hybrid Inverter. Een “plug & play” 3kVA of 5 kVA monofase omvormer waar batterijen en panelen rechtstreeks op één toestel worden aangesloten, uiteraard voorzien van een app waarmee de gegevens kunnen opgevolgd worden. De omvormer beschikt over 2 strings en kan tot 6600Wpiek belast worden. Dankzij zijn brede spanningsbereik, is de omvormer uitermate geschikt voor alle mogelijke installaties.

2022-05-04T09:04:40+01:00
Go to Top