TVH neemt Belgisch bedrijf Battery Supplies over

Beste klant,

TVH, een wereldspeler op het gebied van onderdelen voor heftrucks, industriële voertuigen, bouwmachines en landbouwtractoren, heeft de aandelen verworven van Battery Supplies in Deerlijk, België en haar dochterondernemingen in Meyzieu, Frankrijk (Battery Supplies France) en Erftstadt, Duitsland (BATTEC Batterie Vertrieb).

Battery Supplies, opgericht in 1999, heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd als one-stop shop voor de levering van batterijen, batterijladers en -accessoires, alsook voor onderhouds- en reparatiediensten. Het bedrijft telt 80 werknemers, heeft een jaaromzet van meer dan 43 miljoen euro en een database met in totaal 54 000 gekende referenties, waarvan er 6000 in voorraad zijn.

Terwijl mogelijke synergieën worden onderzocht, blijft het business as usual voor de klanten van TVH, Battery Supplies en haar dochterondernemingen. De onderneming blijft autonoom opereren vanuit haar huidige kantoren en magazijnen, onder leiding van het huidige managementteam. Je toegewijde team blijft voor je bereikbaar op de bekende contactgegevens.

We hebben de afgelopen jaren al zij aan zij samengewerkt en we zijn ervan overtuigd dat de toekomstbestendige technische productexpertise en uitgebreide marktkennis van Battery Supplies een waardevolle bijdrage zullen leveren aan de technische mogelijkheden van TVH. We zijn ons ervan bewust dat de behoefte aan batterijen en aanverwante producten als gevolg van de toenemende elektrificatie in onze kernmarkten steeds belangrijker zal worden – en zelfs zou kunnen worden uitgebreid tot buiten onze bestaande markten. We kijken ernaar uit om deze opties samen met het Battery Supplies-team te onderzoeken.

Met vriendelijke groet,

De Soete Alexander en Weyme Hans

2021-06-18T07:26:22+01:00
Go to Top