Beurs: Intersolution

Battery Supplies neemt op 19 en 20 januari 2022 opnieuw deel aan de Intersolution beurs in Flanders Expo te Gent. Samen met onze partner Yuso kan u ons vinden op stand 8135.

Battery Supplies onderzoekt al jaren de opties van lithium in vervolgmarkten. Dit heeft geleid tot een nieuw aanbod aan thuisbatterijen en industriële batterijen. Om deze laatste te optimaliseren is er ook een samenwerking met Yuso ontstaan. Yuso zorgt voor de uitwisseling van hernieuwbare energie tussen verschillende partijen.

We nodigen u graag uit op onze stand (8135), u kan zich registreren met code: SE10034648. Alvast tot dan!

Voor particulieren: AQ-LITH® EnergyBox Thuisbatterijen

EnergyBox thuisbatterij Batteries domestiques home batteries Heimspeicher-Lösungen

Battery Supplies richt zich met de AQ-LITH® EnergyBox tot de particuliere markt. Deze lithium-ionbatterijen hebben een capaciteit van 3 tot 7 kWh en kunnen ook parallel worden geschakeld tot 14kWh.

Battery Supplies ontwikkelde handige installatiekits met alle nodige materiaal voor zowel monofasige als driefasige netten.

Bovendien komen deze thuisbatterijen ook in aanmerking voor subsidies (in Vlaanderen, België).

Voor KMO’s: AQ-LITH® EnergyRack

AQ-LITH EnergyRack

Voor projecten op grotere schaal hebben we ook een antwoord. De robuuste industriële batterij voor opslag van hernieuwbare energie. De batterij ontworpen en geassembleerd door Battery Supplies slaat overtollige energie van de zonnepanelen en windmolens op en geeft deze later terug wanneer de productie deze nodig heeft.

Yuso zorgt voor de intelligente aansturing van de batterij en omvormer. Yuso bepaalt wanneer en hoeveel de batterij wordt geladen en ontladen en dit gebaseerd op huidige en toekomstige parameters zoals het energieverbruik, eigen productie, energieprijzen, weersvoorspellingen…

Dankzij dit intelligent aansturen wordt de batterij optimaal ingezet en zal daardoor nog sneller terugbetaald worden.

2022-01-03T16:01:42+01:00
Go to Top