Alles over onze AQ-LITH Energybox thuisbatterijen

Energybox thuisbatterijenZoals je weet is de regeling rond de terugdraaiende teller vernietigd. Meteen kon je heel wat overdreven en negatieve reacties lezen in de pers. Jammer, want de nieuwe regeling en subsidieregeling heeft ook heel wat interessante uitdagingen.

Het is ondertussen duidelijk dat vooral het zelfverbruik heel belangrijk wordt in de nieuwe tariefstructuur. Thuisbatterijen zijn een belangrijke component om dit zelfverbruik met ongeveer 30% te verhogen en de factuur te laten dalen. Batterijen worden nu plots wel een stuk interessanter.

Battery Supplies stelt graag zijn Energybox thuisbatterij voor, een Lithium-ion batterij van 3 – 5 en 7 kWh, parallel te schakelen. We zorgen ook voor een bijpassende omvormer en de nodige sturing en meters in een handige installatie-kit.

Voordelen:
– Verhoogt gevoelig het zelfverbruik (eigenconsumptie)
– Vermindert het piekverbruik in de avond (vooral interessant voor de toekomstige capaciteitstarief )
– Lithium-ion garandeert een lange levensduur
– Geen last van stroompannes
– Beter overzicht van productie en verbruik dankzij handige app

Lees meer >

Virtuele info-avond over thuisbatterijen, specifiek voor installateurs

Op donderdag 28 januari kon je live onze webinar ‘ thuisbatterijen’ volgen. Heb je deze gemist, dan kan je een opname ervan nog altijd herbekijken. Gedurende een uur krijg je alle nodige actuele informatie over de energietransitie, tarieven, subsidies, oplossingen om het zelfverbruik te verbeteren en de capaciteitskost te beperken, mogelijke opleidingen, schema’s van de Energybox thuisbatterij in verschillende netten en opstellingen en tenslotte ook wat informatie voor de grotere batterijen voor KMO en industrie. Zo ben je meteen gewapend om ook een thuisbatterij in jouw gamma op te nemen en je klanten te overtuigen.

Vraag hier de link voor de virtuele info-avond >
2021-10-26T12:15:12+01:00
Go to Top