Uitnodiging: Transport & Logistics Gent

Prik 13, 14 en 15 september vast in uw agenda voor een bezoek aan Transport & Logistics in Gent. Drie dagen lang komen alle transport & logistieke professionals samen om te netwerken, informatie op te pikken en zaken te doen. Dit alles in een ongedwongen maar professioneel kader waar beleving centraal staat.

U kan ons een bezoekje komen brengen op stand 1219.

“The Choice Is Yours”, Welcome to the world of batteries

Battery Supplies biedt het meest complete assortiment tractiebatterijen in verschillende technologieën. Wij hebben ruime voorraad van cellen, koffers, complete batterijen en toebehoren in onze magazijnen in België, Frankrijk en Duitsland. In juni 2022 hebben wij een uniek en gebruiks-vriendelijk E-commerce platform gelanceerd waarbij u slechts in enkele klikken een prijs en leverings-termijn kan ontvangen voor losse cellen of een complete tractiebatterij. Extra opties zoals een automatisch vulsysteem, zuurcirculatie, datalogger, blinki, stekker, geschikte lader, … zijn in een oogwenk geselecteerd en toegevoegd aan uw batterij.

CSM

CSM tractie traction

Op Transport & Logistics 2022 zullen we o.a. de CSM-technologie voor heavy duty toepassingen in de kijker zetten. Het koper dat in deze batterijen wordt gebruikt, is één van de beste energiegeleiders en dit zorgt voor de beste prestaties bij extreme toepassingen zoals diepvries opslag, 12m extended storage, staalindustrie, papierindustrie, …

Lithium

AQ-LITH custom traction

Wij bieden ook een volledig gamma gebruiksklare Lithium batterijen en made-to-measure LiFePO4-batterijen aan. LiFePO4-technologie biedt unieke voordelen ten opzichte van klassieke loodzuur-batterijtechnologieën. Zo kan er zonder verlies van cycles tussengeladen worden (opportunity charging). Snelladen behoort tot de mogelijkheden om uw batterij zo efficiënt mogelijk in te zetten. Lithium batterijen worden gekenmerkt voor hun onderhoudsvrij ontwerp, gebruiksgemak en hun lange levensduur. De batterijen halen tot 4000 cycles bij 80% DOD.

Ons bedrijf is trots op zijn zeer toegewijde team van ingenieurs, ontwerpers en technici die een volledige oplossing op maat kunnen uitwerken voor uw project!

Onderhoud / Techniekers

Battery Supplies - techniekers

Wij hebben onze eigen service-afdeling voor het repareren & het onderhouden van (tractie) batterijen en industriële laders. We kunnen capaciteitstesten uitvoeren op batterijen, deze regenereren, en nog veel meer. Deze diensten bieden we aan bij ons in het atelier of bij de klant ter plaatse. De elektronische afdeling is gespecialiseerd in het repareren van alle soorten laders: traditionele of hoog-frequentie laders. Onze techniekers staan voor u klaar!

Waarom?
• Een goed onderhouden batterij heeft een langere levensduur
• Het is voor u tijdbesparend
• Een niet goed onderhouden batterij kan leiden tot zeer gevaarlijke situaties
• Defecten en/of problemen worden sneller gedetecteerd

Contacteer ons voor meer info of een onderhoudscontract op maat.

2022-09-05T15:48:25+01:00
Go to Top