Home/Nieuws/Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

De tijd dat fietsers nog moesten vechten tegen de wind is zo goed als voorbij sinds de komst van de elektrische fietsen. Nu fietsen veel mensen met de wind in de rug. Of het nu voor een korte rit naar de supermarkt is of voor lange ritten naar het werk: de elektrische fiets werd op korte tijd ingeburgerd.

Actieradius

De term actieradius is wellicht de belangrijkste term als het op elektrische fietsen aankomt en hangt uiteraard af van de capaciteit van de batterij die u bij uw elektrische fiets koopt. Hoe hoger de capaciteit van de batterij, hoe meer kilometers u kan fietsen. Let er echter op dat de actieradius een zeer variabele term is en sterk afhankelijk is van de temperatuur, uw gewicht, de helling, etc.

Verschillende modellen

De fietsbatterij kan op veel verschillende plaatsen geplaatst worden op de fiets. Battery Supplies biedt fietsbatterijen aan in alle vormen, maten en gewichten: frog, sliver fish, rear rack, rear rack PVC, kettle, kettle PVC, we hebben ze allemaal.

Bovendien kunnen we ook fietsbatterijen een tweede leven geven en opwaarderen met meer capaciteit, we kunnen fietsbatterijen van alle merken reviseren: Bosh, Norta, Batavus, Gazelle… We openen de bestaande behuizing en plaatsen er nieuwe Li-ion cellen in met een nieuwe temperatuursensor. We schroeven of lijmen de behuizing weer dicht en de batterij is zo goed als nieuw, of zelfs nog beter.

Voor meer informatie en prijzen verwijzen we graag naar de fietsbatterij.be website.

elektrische fietsen e-bike Vélos électriques Battery Fix®

Producten:

Go to Top