Beurs: Intersolution

Battery Supplies neemt voor de eerste keer deel aan de Intersolution beurs te Gent. Dit in samenwerking met onze partner Yuso.

Bezoek ons van 15 t.e.m. 16 januari op stand 8135, meer info vindt u via deze link.

U kan de code SE10034648 gebruiken om u te registreren.

Battery Supplies onderzoekt al jaren de opties van lithium in vervolgmarkten. Dit heeft geleid tot een nieuw aanbod aan thuisbatterijen en industriële batterijen. Om deze laatste te optimaliseren is er ook een samenwerking met Yuso ontstaan. Yuso zorgt voor de uitwisseling van hernieuwbare energie tussen verschillende partijen.

Dankzij de gloednieuwe thuisbatterijen ‘AQ-LITH Energybox’ van 3 – 5 en 7 kWh, kan je meer gebruik maken van je eigen energie geproduceerd door zonnepanelen. Bovendien komen deze thuisbatterijen ook in aanmerking voor subsidies (in Vlaanderen, België).

Meer info over onze AQ-LITH EnergyBox thuisbatterijen >

Voor projecten op grotere schaal hebben we ook een antwoord. De robuuste industriële batterij voor opslag van hernieuwbare energie. De batterij ontworpen en geassembleerd door Battery Supplies slaat overtollige energie van de zonnepanelen en windmolens op en geeft deze later terug wanneer de productie deze nodig heeft. Yuso zorgt voor de intelligente aansturing van de batterij en omvormer. Yuso bepaalt wanneer en hoeveel de batterij wordt geladen en ontladen en dit gebaseerd op huidige en toekomstige parameters zoals het energieverbruik, eigen productie, energieprijzen, weersvoorspellingen… Dankzij dit intelligent aansturen wordt de batterij optimaal ingezet en zal daardoor nog sneller terugbetaald worden.

Meer info over onze AQ-LITH ESS Industriële batterijen >
2020-01-20T09:09:28+01:00
Go to Top